Penny spelautomater till salu

eller som vanliga icke-poker

Totala intäkterna år 2020 var en ökning med 37 procent till $1,2 miljarder kronor jämfört med året innan penny spelautomater till salu. Bolagets 2020 erbjudanden ingår förvärv av mark och fastigheter tillgångar som är förknippade med Harrah 's New Orleans, Harrah' s Laughlin och Harrah ' s Atlantic City och en $80 miljoner hypotekslån till Chelsea Piers i New York, sin första investering utanför spelbranschen. VD Edward Pitoniak tillskrivas företagets triumfer i och med 2020 för att hyresgästerna " likviditet och lojalitet bland gaming kunder. Trots en global pandemi rippning genom gaming industrin år 2020, Vici Egenskaper Inc.lyckades att stänga ungefär 4,6 miljarder till ett värde av förvärv och investeringar.

Payne sa stats-och Vici, som äger fastigheter under Caesars Palace och Harrah ' s Las Vegas, är "big troende" i Las Vegas' marknader, inklusive centrala, lokalbefolkningen och Strip. Företaget är öppet för framtida förvärv inom en mängd olika områden — bland annat i Södra Nevada.

Vi gillar det faktum att vi har en balanserad produktportfölj," Vici President och Chief Operating Officer John Payne sa under en fredag morgon resultat samtal penny spelautomater kom nya online slots html -. "Det är tillväxt vi är mycket stolta över, speciellt med att komma ut på ett år, så jobbigt och så grundligt som domineras av COIVD-19 krisen", sade han.

"Vi gillar (Las Vegas) på marknaden, och vi kommer att fortsätta för att se om det finns möjligheter för oss." Sportspel Medan konkurrensen inom spel REIT utrymmet har varit begränsat, Payne sa industrin prestanda 2020 skulle kunna ändra på det. eller som innebär sonhar kom jogo de poker. "Vi kommer att fortsätta att vända på varje sten och titta på möjligheter i alla spel marknader." "Stor troende" i Las Vegas Vici, som äger fastigheter anslutna med 28 gaming fastigheter över hela landet, rapporterade en 57 procent föregående år ökning av intäkterna under fjärde kvartalet eller som vanliga icke-poker.