Att tjäna pengar på tändningen poker

gratis spelautomater online dragon spin

Enligt 888poker senior VP chef för Business-to-Consumer Kille Cohen, "är Malta en perfekt poker destination och vi på 888poker är mycket glada att kunna sponsra årets BOM.År för år, händelse levererar en fantastisk upplevelse att poker spelare på alla nivåer, och med nästan tre månader av kval framför oss, vi räknar med ett stort antal aktörer att dra nytta av denna fantastiska möjlighet att prova och vinna paket." Få de senaste gambling nyheterna från Calvin Ayre att tjäna pengar på tändningen poker. Det var den största pokerturneringen någonsin sett på ö i Medelhavet och skapa förutsättningar för en ännu större valdeltagande i år. Några lyckliga spelare från 888poker online poker-portal kan hitta sin väg till Malta gratis slot maskiner inga tecken upp. Turneringen erbjuder en garanterad prispott på €1 miljoner (US$1.16 miljoner euro) gratis spelautomater på min telefon.
Förra årets turnering lockade 2,074 poster, ställa in ett nytt publikrekord. 888poker erbjuder en rad satellit-turneringar och BOM fram till 14 oktober gratis spelautomater online dragon spin. Dessutom BOM vinnaren av Main Event kommer också att få LEVA kit för London händelse i November, med bland annat boende och inträde till Main Event. Den serie av turneringar kommer att köras från 25-30 oktober och har ett gott urval av NLHE och PLO-spel. Alla 888pokers kval kommer in i Main Event på Dag 1c den 27 oktober och kommer att ha chans att blanda upp det med 888poker ambassadörer Sofia Lovgren och Ana Marquez, som båda förväntas komma på eventet grosvenor casino portsmouth poker schema.
Den pokersajt ger spelare en chans att vinna en plats till Battle of Malta (BOM) €550 Main Event för så lite som $0.01. 888poker ' s Battle of Malta-paket inkluderar inköp till Main Event, boende på Hotel InterContinental, resor, tillgång till BOM VIP-fest och en 888poker LIVE kit.