Vgt jakten på neptune ' s gold spelautomat

texas holdem poker knep och tips

Hackare anställd "aggressiva åtgärder för att tysta offren med hotet av allmänhetens exponering och rykte skada" men Europol uppmanade webbplatser som har utsatts för DDOS kräver lösen för att rapportera alla sådana händelser, platser att betala lösen ses ofta som lätt varumärken för upprepade attacker. Spelsajter var den främsta mål men DD4BC nyligen grenade ut i inriktning på finansiella tjänster och underhållning sektorns webbplatser vgt jakten på neptune ' s gold spelautomat.
Den BRITTISKA Metropolitan Police Cyber Crime Unit var krediteras med att identifiera platsen för viktiga misstänkta. Eu: s högsta rättsvårdande myndigheten har hanterat ett slag för en utpressning-ring inriktning på onlinespel webbplatser med distributed denial of service (DDOS) attacker vgt spelautomater till salu. Europol har också sagt att det hade genomförts flera egendom sökningar och beslagtog en "betydande" summa bevis vgt spelautomater till salu.

I ett uttalande publicerat på sin hemsida, Europol meddelat att agenter från Österrike, Bosnien och Hercegovina, STORBRITANNIEN och Tyskland samarbetade om räder i December som tagit två viktiga medlemmar av DD4BC (Distributed Denial of Service för Bitcoin) - gruppen, som riktade sina attacker främst mot den online spelindustrin texas holdem poker knep och tips.