Lyckliga tid slots gratis mynt

någon har använt mitt på nätet spelkonto

Han-sade hon,-sade tvist mellan online spel operatör 666Bet och UK Gambling Commission visar inga tecken på att låta upp.
Om du är bara att ställa in, STORBRITANNIEN och Alderney gaming licenser av MetroPlay Ltd. – vars verksamhet inkluderar 666Bet och MetroPlay.com – avbröts förra månaden över frågor om MetroPlay var "olämpligt att bära på" sina licensierade verksamheter lyckliga tid slots gratis mynt. En vecka senare, 666Bet chef Paul Bell identifierades som en av flera personer som gripits i en £21m penningtvätt och bedrägeri utredning lyckliga tid slots app promo-koder. Både MetroPlay webbplatser har varit offline sedan förra månaden och upprörda kunder har lanserat en online petition för att kräva återbetalning av spelarnas konton lyckliga tid slots app store. I svar, 666Bet ett uttalande säger att det inte kan göra kunder hela eftersom webbplatser från tredje part betalning leverantörer måste "omedelbart avbryts eller uppskjuts" deras relationer med platser efter licens suspensioner. 666Bet hävdade att de arbetar för att etablera nya tredje part relationer, men sade UKGC godkännande skulle krävas innan pengarna kan börja flöda igen.
Den UKGC bestritt detta påstående, säger att det hade ännu inte fått något meddelande från en tredje part som ser till att processen betalningar på uppdrag av 666Bet någon har använt mitt på nätet spelkonto. Den UKGC tillade att dess godkännande var inte nödvändigt för 666Bet att gå in i en sådan relation för att platsen för att göra sina spelare hela. På torsdag, 666Bet släppt ett annat uttalande via sin Facebook-sida, säger att det hade varit "på ett tillförlitligt sätt och uttryckligen informerat vid flera tillfällen av våra potentiella tredje part plattformar som de väntade på ett godkännande från UKGC ... Den UKGC har nu informerat oss om att detta inte är fallet." Uttalandet fortsatte med att säga att 666Bet hade frågat av okänd tredje part "för att förtydliga sina kommentarer." 666Bet hade också sökt "ytterligare en bekräftelse från UKGC om denna situation." Medan den väntar på, 666Bet säger att det kommer att "utforska alternativa vägar till betalar kunder, vilket vi hoppas nu att meddela på måndag." Men 666Bet varnade för att den platsen var "fortfarande är beroende av tredje part och tillhandahållare av betaltjänster för att uppfylla uttag säkert för alla våra kunder." Ett uttalande om 666Bet hemsida tackade kunder för deras "tålamod" och säger att företaget vill "uppriktigt ber om ursäkt för förseningen som har varit på grund av frågor som ligger utanför vår kontroll." Få de senaste gambling nyheterna från Calvin Ayre någon har använt mitt spelande konto.