Bästa sättet att kasta tärningen

poker prata under en hand

Från och med idag, endast spelare som fysiskt ligger i Kansas, Massachusetts, Maryland och New Jersey, kommer att kunna delta i vår fantasi sport tävlingar.

Efter en genomgång av de senaste dagliga fantasy sports utvecklingen inom ett antal jurisdiktioner, vi beklagar att behöva meddela dig att StarsDraft är nu att begränsa sin verksamhet till en utvald lista av stater bästa sättet att kasta tärningen. Florida Attorney General Pam Bondi har bett US Attorney ' s office där för att undersöka om DFS-företag bryter mot en lag skapad under 1970-talet till nab organiserad brottslighet siffror bästa sättet att kasta tärningarna på craps. Nevada nyligen förklarade spel ett utbudet av olagliga spel som de företag som inte är registrerade i den staten och skickade ett cease and desist-order poker tanpa deposit bonus dapat. För mer information om denna förändring, vänligen klicka här poker prata under en hand. StarsDraft, "new kid on the block" i det dagliga fantasy sports (DFS) har skalat tillbaka sitt erbjudande till att inkludera endast spelare som är fysiskt närvarande i Kansas, Massachusetts, Maryland och New Jersey.

Vi konverterar alla lojalitetspoäng till pengar.4. Dra tillbaka Dina Pengar Som en del av Amaya Inc., en av världens största och mest reglerade online gaming varumärken, vi på StarsDraft stolta över bästa praxis med avseende på regelefterlevnad, säkerhet, ansvarsfullt spelande och skydd av spelare fonder poker pratar jag se dina och höja.

Alla vinster och efterföljande biljetter eller lojalitetspoäng intjänade efter kvällens NFL utbetalningar kommer också omvandlas till kontanter efter ovanstående struktur. Vi ber om ursäkt för det abrupta förändringar i policy, vi kommer att aktivt följa den pågående utvecklingen inom DFS och vi ser fram emot att samarbeta med alla stater som är intresserade av att implementera riktlinjerna för driften av den dagliga fantasy sports i deras jurisdiktion..