är en rak bättre än en kåk i poker

pokerhänder rankas högst till lägst

Lyssna, mina damer.Är du trött på att byta till vänster om dejting program och har några pengar att avvara?Beth Shak kan ha just den sak för dig. Den före detta hustru hedge fund manager och kolleger pokerspelare Dan Shak ger sina kort kompetens att undervisa kvinnor "ett sätt att hitta sin perfekta mannen på filten," Kort Pratstund Nyheter rapporterade är en rak bättre än en kåk i poker. Enligt nyheter utlopp, som citerade en New York Daily News artikel, tidigare Mrs Shak säljer en lyx poker set innehåller guld-präglade kort i en specialdesignad trä låda med chip logotyp. De poker som är prissatt till $129, men pre-order kan få den för $89 och om du är en av de första 100 för att beställa, du kommer även att få ett signerat foto av Shak är a2 en bra hand i poker. Bortsett från chip set, Shak erbjuder också privata poker lektioner på $1 000 på en timme, vilket hon hävdade "kommer att visa kvinnor hur man kan vinna på fler sätt än ett." Shak in poker scenen i början av 2000-talet tillsammans med sin dåvarande make Dan, och trots en begränsad poker färdigheter—på den tiden—Shak lyckades ta sig in i flera av hög profil turneringar, tjänar mer än $480,000 i live-turneringar mellan 2008 och 2013 är ett substitut för poker marker.
Shak är också känd för sin häpnadsväckande sko samling pokerhänder rankas högst till lägst. I 2011, den poker spelare berättade för Skor News hon äger 1200 par skor, värt cirka 500 000 kr.

Tyvärr, hennes skilsmässa från Dan Shak och en dyster köra på filten har lämnat sko-älskande poker pro på rälsen under de senaste åren. Lyx-chip och poker lektioner är inte de saker som var till salu i Beth Shak inventering pokerhänder rangordnas från bäst till sämst.

En snabb genomsökning av poker-spelare-som-blev-entreprenör ' s hemsida visade att hon erbjuder också en medicinsk klänning som har en full patent, en mängd olika T-shirts, jackor och linnen med poker bilder på dem, och ett urval av hennes favorit recept, som sträcker sig från sallad på krabba kakor, linköpingiin och även hennes "mammas Cheesecake." Tja, om Shak s poker lektioner misslyckas med att övertala sin blivande studenter att ante upp, hon kan alltid kasta i hennes matlagning lektioner för att sockra affären pokerhänder rangordnas. Få de senaste gambling nyheterna från Calvin Ayre.