Slot s ownik jezyka polskiego

telecharger jeux de poker frankrike

En tjänsteman från turism ministeriet som ville vara anonym, hävdade att Kerala med sina naturresurser hade tillräckligt med attraktioner att locka turister och inte behöver förlita sig på någon form av spel för att öka sina inkomster från turismen..
Men Alla-Indien Gaming Federationen (AIGF) arbetar för närvarande med statliga tjänstemän för att se om det lagstiftaren kan göra en ändring och överväga att poker som ett spel av skicklighet slot s ownik jezyka polskiego. Kerala turism ministeriet trivs på marknadsföring staten under parollen "Guds Eget Land".

Delstaten Kerala för närvarande anser poker som ett turspel och det är därför inte tillåtet baserat på Kerala Spel Act 1960 som förbjuder alla former av spel. Men processen för att upphäva förbudet mot poker och betrakta det som ett spel av skicklighet kommer inte att bli en lätt uppgift för staten eftersom det finns ett antal oppositionella krafter i andra statliga myndigheter och religiösa grupper telecharger jeux gratuit slot machine. Netto konstaterade att hennes avdelning skulle ha att titta på den föreslagna ändringen av 1976 och arbetar också med den juridiska Avdelningen innan du gör några ytterligare beslut om saken. Kerala är en av de mest populära turist-stater i Indien och kan generera en betydande summa intäkter genom att legalisera rum poker och online poker. Den AIGF VD Ronald Landers träffade förra månaden med ytterligare chief secretary (Hem), Nalini Netto och påpekade att andra stater i Indien som Bengal, Nagaland och Karnataka har legalized poker industrin, eftersom de anser att det är ett spel av skicklighet.

För en stat som Kerala, där turister flock i stort antal, gaming vägar kan vara en extra attraktion" telecharger jeux de poker gratis. Eftersom poker är förbjudet i de flesta Indiska delstater, Kerala skulle gynnas avsevärt från en reglerad poker industrin som ett antal Indianer som för närvarande resor till Goa eller utanför Indien för att ta del i poker turneringar telecharger jeux de poker frankrike.