Spelande bryta din fasta islam

hur kan jag stoppa online gambling

Den Pechanga Band av Luiseno Indianer koalitionen har mjukat upp sin hållning mot den potentiella godkänt ett lagförslag om att legalisera online poker i Kalifornien.
Assemblyman Reggie Jones-Sawyer fram AB 167 i januari, som syftar till att legalisera online poker i staten spelande bryta din fasta islam. Koalitionen, som består av sju stammar, skrev till Jones-Sawyer förra månaden, med utförliga uppgifter om dess opposition till vad man kallade ett "dödligt brister" bill hur kan jag stoppa någon gambling online. Lagförslaget skiljer sig från andra Assemblyman Mike Gatto: s AB 9 online poker propositionen, som lämnades in i December, i det att den inte innehåller en "dålig skådespelare" - klausul. En dålig skådespelare klausul skulle förbjuda alla företag som accepterat statens satsningar efter genomförandet av den Olagliga Internet Gambling Enforcement Act den 31 December 2006 från att bedriva verksamhet i staten, vilket inkluderar PokerStars. Men enligt Online Poker Rapport, en annan syn på saken togs upp på ett möte i San Diego förra veckan på en Nationell Indisk Gaming Association mässa och konventionen, som kallades av Cody Martinez, ordförande i Sycuan Band av Kumeyaay Nation, och deltog representanter från nio stammarna hur kan jag stämma en casino. En tribal tjänsteman, som har begärt anonymitet, sade: "Om alla stammarna fick tillsammans med PokerStars .. hur kan jag stoppa online gambling. jag skulle vilja se någon lagstiftarens försök att få framför tåget." Robert Martin, ordförande för Morongo Band of Mission Indianer, en partner som PokerStars, sade: "det är tanken Sycuan och Pechanga är flytande .. fördelar och nackdelar med spel uppsats.

för den som stammar att få vara tillsammans med PokerStars och övervinna motstånd från spåren. "Jag vet inte. Om vi var alla eniga, kunde jag kanske se om det skulle fungera." AB 167 skulle även innebära att staten tävlingsbanor att ansluta sig till indianstammar och erbjuder online poker tjänst i staten, och medlemmar i koalitionen oense om huruvida racing industrin bör vara försedd med ett bidrag från online poker intäkter. fördelar och nackdelar av online gambling.