Hur man kan slå en närbutik slot machine

wall of khan slot machine

Evolution Gaming har släppt sina siffror för Q2, rapporterar en ökning av rörelseintäkterna till €59.3 m ($68.8 m), som markerar en 40% på årsbasis öka för operatören hur man kan slå en närbutik slot machine.
Utvecklingen EBITDA såg också en ökning med 36% från förra året till på 26,2 mkr ($30.3 m), trots lägre marginal på 44.2 procent jämfört med förra året och 45,5% marginal hur att slå 6 deck blackjack. För Q2 perioden, Evolutionen är hela vinsten uppgår till €till 20,1 msek ($23,2 mkr) hur att slå ett kasino maskin. Utvecklingen VD och Grundare, Jens von Bahr, sade: "jag är glad att kunna sammanfatta ett kvartal med mycket nya framsteg, både inom ramen för pågående investeringar, så väl som i pågående kunden bearbetning och marknadsföring wall of khan slot machine. Intäkterna för kvartalet uppgick till €har 59,3 mkr, vilket motsvarar en ökning med 40 procent jämfört med andra kvartalet 2017.""När denna rapport publiceras, FOTBOLLS-Vm har precis avslutats – och andra kvartalet var i stort präglas av förberedelserna inför detta stora sportevenemang, med många nya tabeller i våra ateljéer, följt av en hög nivå av aktivitet som turneringen började."Utvecklingen räknar med 500 nya tabeller för att gå live i slutet av året tack vare en tillväxt i efterfrågan vägguttag med horisontella slots.
Herr von Bahr fortsatte med att säga: "Vi ser en fortsatt god efterfrågan för tabeller även efter Vm, och förväntar sig att ha en summa av mer än 500 i drift i slutet av året."Leverantören är också förväntar sig att se en tillströmning av nya kunder och gör förberedelser för lanseringen av en ny studio i New Jersey i Q3. väggmonterad twin slot hyllor.