Bild på lady gaga-poker face

historia av spel i indien

Baserat på en senare ansökan med Nasdaq-Börsen, Iao Kun, en junket företag som är verksamma i Macau, har vi sett en nedgång i år rullande chip omsättningen för September bild på lady gaga-poker face.

Rapporter visar att den operatören hade 66% av skillnaden i chip omsättning när man jämför September 2014 till och med samma månad 2015 bilden av black jack anläggning. Under de tre första kvartalen av 2015, hade föraren en rullande chip omsättning minskning med 62% till $5.20 miljarder, vilket är ett genomsnitt av omkring .58 miljarder euro per månad i US-Dollar. Under samma tidsperiod i 2014, Iao Kun kunde tjäna $13.77 miljarder kronor, med ett genomsnitt på $1,53 miljarder varje månad.
Den enorma skillnaden i rullande chip omsättningen kan hänföras till minskningen av VIP-aktivitet i Macau som har ont VIP baccarat industrin i området. Information som tillhandahålls av Spel Inspektion och Samordning Presidiet, den första halvan av 2015 såg en summa intäkter tjäna $8.67 miljarder euro, vilket är en förlust uppgick till 42,2 procent med tanke på samma tid förra året, en minskning från $15.05 miljarder kronor. VIP-operatör har ett spel rum på Galaxen, Sands Cotai Central, StarWorld, Le Royal Arc och City of Dreams bilden av amerikansk roulette bord. Iao Kun är också vill komma in i Australien marknadsplats med Perth och Melbourne erbjuder trail verksamhet. historia av spel i indien.