Bet out of turn poker

lägga fram en summa pengar i förväg som i poker korsord

888 har nyligen släppt nedslående siffror för 2010 som såg sjunker 37%.

En rapport i the Sunday Times antyder Avgift lämna företaget efter att bli frustrerad på 888: s oförmåga att nå en konsolidering avtal med ett annat spelbolag bet out of turn poker. I januari, Playtech nämndes som en möjlig dans partner, men återigen, inget konkret materialiserats från samtalen satsa riktiga pengar casino-app.
En 888 talesperson sa Levy ' s avgång "inte hade någon bäring på den övertagande samtal med Ladbrokes fortsätter diskussionerna." Inför diskussioner med Ladbrokes, 888 hade diskuterat samgående med Bwin, som i slutändan blev trött av brist på framsteg och fått en del med PartyGaming. Håll ögonen öppna för att CalvinAyre.com för mer information om denna historia som de blir tillgängliga.
De Gånger rapporten hävdade också Levy hade haft meningsskiljaktigheter med Israel-baserade Yitzhak Ben och Skakat familjer, 888: s grundare och kontrollerande aktieägare, över företagets ledning. Få de senaste gambling nyheterna från Calvin Ayre. Brian Mattingley, vice ordförande och non-executive director, kommer att "arbeta i nära samarbete med ledningen om alla aspekter av verksamheten" i avvaktan på tillsättningen av en ny VD. 888 Holdings har meddelat att dess verkställande Gigi Levy har trappat ner "för att ägna sig åt andra intressen." Företaget säger också att den 39-årige Levy, som har varit top dog på 888 sedan 2007, kommer att förbli i bolagets styrelse och vistelse för att bistå i handoff till hans efterträdare satsa riktiga pengar online poker. 888 Holdings har varit i diskussion med Ladbrokes för fem månader nu, men de två sidorna kan inte riktigt verkar göra det fram till altaret lägga fram en summa pengar i förväg som i poker korsord. För bara en vecka sedan, Ladbrokes sades vara att förbereda upp deras erbjudande, men ingen glädje ännu.