Spela online poker utan registrering eller ladda ner

vad är oddsen för att träffa roulette

Caesars Interactive Entertainment (CIE) har gått med på att sälja Playtika, dess sociala spel utveckling division, till ett konsortium som omfattar en affiliate av online gaming group Shanghai Jätte Nätverk Teknik, för $4,4 miljarder euro spela online poker utan registrering eller ladda ner. Detta kommer efter det var förmodligen CIE kan säljas i sin helhet för runt $4 miljarder med Wall Street Journal (WSJ) rapporterar att spelbolagen var bland dem som är intresserade och Bloomberg hävdar bud på cirka $4 miljarder hade gjorts spela poker online gratis utan pengar. WSJ redovisas vid den tidpunkt som CIE: s mobil-spel företag kan vara centrala för att en deal.
Net intäkter för CIE gick upp med 29% till $228 för första kvartalet 2016, som operatören lägger ner organisk "tillväxt i det sociala och mobila spel följd av större monetarisering av månatliga unika betalande användare". CIE har gjort det uppenbart att det är World Series of Poker varumärke och riktiga pengar online gaming verksamhet kommer inte att ingå i affären vad är odds satsningar i craps. Harrah ' s har köpt 51% av aktierna i Playtika för upp till $90 mkr under 2011, med en option att köpa balansen av aktier inom två år, och Globes rapporterade att Caesars Entertainment köpte resterande 49 procent senare samma år. Förvärvet förväntas slutföras under det tredje eller fjärde kvartalet 2016 och Playtika kommer att hålla sitt huvudkontor i Israel. Jätte Grundare och Ordförande Shi Yuzhu sade: "Playtika tillväxten har varit exceptionell, och belyser dess enastående team, bra företagskultur, cutting-edge big data analytics, och sin unika förmåga att förändra och växa spel." Mitch Garber, CIE Ordförande och KONCERNCHEF, säger: "Det har varit en särskilt givande erfarenhet växande Playtika från 10 personer starta, när CIE förvärvade under 2011, i en global ledare.

"Playtika idag är en mycket lönsam tillväxt för företag med fler än 1 300 anställda, flera top grossing-titlar och miljontals dagliga användare. Robert är en sann visionär och Israeliska ledare som har skapat inte bara en bra verksamhet, men också den mest unika företagskultur som jag har sett i min karriär." Caesars Entertainment kommer att släppa sina finansiella resultat för det andra kvartalet 2016 på tisdag. vad är oddsen för att träffa roulette.