Bästa chanserna att vinna i roulette

säg hej till blackjack online

Det BRITTISKA gambling tillsynsmyndigheten har smällde en £150k bra på lotteri speloperatör Lottoland för vilseledande kunder om vad de satsar på bästa chanserna att vinna i roulette.

På tisdag, UK Gambling Commission (UKGC) meddelade att det skulle kräva Lottoland att göra en £150k bidrag till socialt ansvarstagande orsaker efter att ha fastställt att operatören inte göra det klart för konsumenterna att de skulle satsa på resultatet av ett lotteri och inte som faktiskt deltar i ett lotteri." Lottoland var dinged en ytterligare £9k till att täcka kostnaderna för UKGC sond säg hej till black jack tumangaonline. I februari, den BRITTISKA Advertising Standards Authority (ASA) förlorade Lottoland över en radio annons som vakthund kände sig lurade konsumenter som om de var i själva verket direkt deltar i EuroMillions lottdragning istället för att satsa på ett lotteri resultat. Den UKGC säger en egen undersökning och funnit att Lottoland s hemsida, sociala medier och tredje part för marknadsföring erbjudanden "misslyckades med att göra klart" att kunderna var i själva verket satsa på resultatet av ett lotteri säg hej till black jack titta på online. UKGC verkställighet och intelligens regissören Richard Watson sade Lottoland hade "används oklar terminologi inom deras marknadsföring och reklam, vilket var vilseledande." Watson sade att denna tvetydighet var "inte acceptabelt och £150k straff paket speglar allvaret i Lottoland misslyckanden." Watson uppmanade andra speloperatörer att lära sig från Lottoland misstag.

Som nämnts ovan, Lottoland tillåter kunder att satsa på resultatet av lotteridragningar, inklusive EuroMillions partnerskap. Detta har förtjänat vrede av Nationella Lotteri operatör Camelot, som har klagat på Lottoland erbjuder spelarna ett mer kostnadseffektivt sätt att bedriva en EuroMillions jackpot. I Mars, den BRITTISKA regeringen meddelade att det var att granska om att förbjuda tredje man att satsa på icke-BRITTISKA EuroMillions dragningar." Medan lotteriet betting står för endast en liten del av den totala lotteri utgifter, regeringen undrade om dessa alternativ var "vilket resulterar i kundernas förvirring" om en del av deras utgifter kommer att socialt ansvarstagande orsaker säg hej till blackjack online. Den UKGC har varit att slå ner på online-spel licensinnehavare marknadsföring, som nyligen meddelade en tandem sond med STORBRITANNIEN Konkurrens-och marknadsmyndigheten som hittade felet med fem aktörer – inklusive Ladbrokes och William Hill – för potentiellt brott mot konsumentköplagen via vilseledande sign-up erbjudanden. Få de senaste gambling nyheterna från Calvin Ayre.