Skruv med huvud

2 platser

WorldSpreads är tänkt att ha cirka 5 000 kunder, som nu kämpar för att räkna ut vad som händer med deras pengar skruv med huvud. Grundades på Irland för 12 år sedan, WorldSpreads börsnoterades 2007 och växte till att bli en av STORBRITANNIENS största spread betting verksamhet två kortplatser.
Spread betting företag WorldSpreads kommer formellt tillkännage ett insolvensförfarande på måndag efter en skenbar bokföringsbrott lett till en brist i kundens medel uppskattas till mellan £10 till £12m skruv med huvud. Insolvens kommer att förvaltas av KPMG, som redan övervaka insolvens i den BRITTISKA delen av skandaliserad OSS courtage MF Global, ett annat företag som kollapsade efter att ha misslyckats att avskilja medel, lämnar kunder uppskattningsvis $1,6 miljarder 2 platser.
Rival spread betting outfits IG Group och Betfair dotterbolag London Capital Group var tippade som möjligt övertagande räddare WorldSpreads, men efter övervägande under helgen, både företag valde omdöme när större delen av tapperhet. De första £50k för varje konto är skyddat enligt regeringens Financial Services Compensation Scheme, men allt över den summan kan vara i fara analysverktyg för spel sjukdom. Få de senaste gambling nyheterna från Calvin Ayre är det ett kasino i lexington kentucky. I en störande eko av Full Tilt Poker-debaclet, Financial Times rapporterar att WorldSpreads problem är ett resultat av att bolaget har underlåtit att avskilja kundkonton från bolagets medel.