Hur att få tur i spel

vad är knappen ante i poker

Online lotteri speloperatör Lottoland har gjort ett bud att förvärva konkurrerande IVER Nätverkets kärna affärsenhet hur att få tur i spel. På fredag, Lottoland Innehav gjort ett offentligt uppköpserbjudande på mellan €60m-€76 för NIT i tysk inför sekundär lotteri " enhet Tipp24.com som innehåller det mesta av IVER totala intäkter hur man blir lycklig av spel.

Lottoland syftar också Tipp24: s kundbas, intellektuell egendom och infrastruktur, liksom STORBRITANNIEN Tipp24 Services Ltd dotterbolag. Iver publicerade ett uttalande fredag avvisa Lottoland erbjudande på grund av att den erbjuder "skulle strip IVER av dess mest värdefulla tillgång och grunden för framtida courtage tillväxt i Tyskland, medan IVER och dess aktieägare med betydande nedåtrisker." IVER VD Helmut Becker hävdade Lottoland försökte köpa Tipp24 "på de billiga." Tidigare denna vecka, Lottoland signalerade sin avsikt att lägga bud för "vissa tillgångar" för ENTUSIASM, samtidigt som de uppmanar IVER aktieägare att avvisa IVER förslag om att återfå lotteri courtage Lotto24, ett tidigare dotterbolag som knoppades av till ett fristående företag under 2012. Tyskland är bland de många länder som är ute efter att slå ner på lotteri betting aktörer, baserat på påståenden om kannibalism av statliga lotteri verksamhet. IVER hade beslutat detta tyska osäkerheten var alltför stor och planerade att övergången sin Tipp24 lotteri betting verksamhet i en juridisk lotteri leverantör hur att få tur i slot machine. Lottoland sade på fredagen att en avyttring av IVER lotteri betting företag skulle minska IVER ' s "drift, skatt och regulatoriska risker." Lottoland hävdade vidare att IVER aktieägare inte längre skulle utsättas för "den volatilitet som skapats av stora vinster" och en eventuell tyska "totalförbud på lotto, vadslagning," som har framkommit i andra marknader vad är knappen ante i poker. Lottoland, som har en 4% av aktierna i IVER, uppmanade IVER att skjuta upp sin planerade januari 19 bolagsstämman – som har en omröstning på Lotto24 förvärv – så att aktieägarna kan överväga att Lottoland förslag vad är buy satsning i craps. IVER i ett uttalande torsdag säga att mötet skulle gå vidare som planerat, eftersom en försening i den omröstning som skulle ålägga bolaget att säga upp sin Lotto24 bud på 12 månader enligt tyska övertagandet lagar.

Becker tidigare hävdade att Lottoland är sant motivation var att "störa den planerade övertagandet av Lotto24 och sprida osäkerhet." Få de senaste gambling nyheterna från Calvin Ayre.