Poker-när att c-satsning

patin en roulette en vendre maroc

Nya casino öppning i West Virginia!Få betalt $100,000 bara för att delta!Där gör jag för att anmäla?Tyvärr var det bara kändisar som gavs en ganska påkostade utseendet avgift med nya Greenbrier ägaren Jim Rättvisa poker-när att c-satsning. Men Rättvisa är inte bara ute efter att tjäna pengar, men att lägga staten på kartan (har någon berättade för honom att det är bara WV?) Han kommenterade sitt hemland "är alltid rankad 48 eller 50-talet i något, och han ville ha bättre." Om kändisarna i närvaro gav ett skit om detta är en fråga i sig, men minst det gav Charles Barkley och Shaq en helg ledigt från att höra om du vet vem, kommer vem vet var poker när det är en delad pott. För en stund där, i den första omgången av den stora händelsen, att erkänna det, som du trodde att Lesnar skulle vara klar, att han kanske inte var redo att vara tillbaka i ringen ändå, att han kanske borde ha tagit en förberedelse kamp innan du tar på någon som Carwin, att detta kanske var den första gången som du kommer att se Brock slå, erkänna det, jag vet att jag gjorde det.

Men jag hade fel, mina pengar på kampen inte var, men jag var. Det var en mycket annorlunda Lesnar vi såg i och utanför ringen, under och efter kampen. Jag såg en man som verkade vara ödmjuk inför sin nära döden upplevt, men härdade genom att övervinna det, hans seger måste har aldrig smakat så söta poker-när att 3-satsning.

Och UFC 116 inte bara levt upp till den enorma hype, men överskred enligt min åsikt patin en roulette en vendre maroc. Här är några andra resultat från UFC 116. Det enda som kunde ha gjort det bättre var om säkerhet misshandlad vissa fans för att blåsa vuvuzelas..