Morrisons online leverans-kortplats release

spelande förluster till omfattningen av vinster

BRITTISKA bookmaker William Hill inte låta betting partnerskap växer gräset under sina fötter, tillkännagav två nya avtal med Premier League-klubbar och en med en stor sport-tv-bolag.

Den första affären kommer att se William Hill Online tjäna som den officiella STORBRITANNIEN och Irland online betting partner för Aston Villa FC morrisons online leverans-kortplats release. Affären, villkor har inte offentliggjorts, kommer att se vem SOM tjänster främjas i hela klubbens Villa Park stadium och via klubbens officiella hemsida och sociala medier. Aston Villa tillförordnad VD och koncernchef Robin Russell anspråk på att vara "nöjd" med uppgörelsen, medan Kullarna chief marketing officer Kristof Fahy anspråk på att vara lika "glada" att ha ett samband med "en av de äldsta och mest framgångsrika klubbarna i engelsk fotboll historia." (Dafabet har för närvarande innehas av Aston Villa är eftertraktade shirt sponsring.) Inte nöjd med att stanna där, Kullar har också skrivit på som officiell vadslagning partner Crystal Palace FC för 2014/15 Premier League-kampanj.
Klubbens ordförande Steve Parish sade att han var "glad" (märker ett tema ännu?) att samarbeta med "en av världens ledande betting och spelbolag", medan Hill ' s Fahy var, som alltid, att "nöjd" med att ha säkrat en extra "gateway att införa en helt ny global publik till William Hill varumärke." Förra året Crystal Palace hade varit "glada" att de har 12Bet fungera som sin officiella betting partner, men 12Bet överförde sina känslor till Hull City i juli, medan Kullarna inked en ny vadslagning partnerskap med Southampton FC förra veckan spelande förluster är avdragsgilla i beskattningen kanada. Bara för att vara annorlunda, Kullar har också inked en multi-innehåll reklam itu med British Telecom spelande förluster skatt skriva av.
Affären, som Kullar vann efter ett konkurrenskraftigt bud process, kommer att se betting företag marknadsföra sina varor via BT Sport premier League tv-sändningar, samt via Sport.bt.com och BT-Sporten mobil app spelande förluster till omfattningen av vinster. Villkoren för affären offentliggörs inte, men siffrorna tros vara några av de största som härrör från en affär av detta slag best online gambling in canada. Få de senaste gambling nyheterna från Calvin Ayre.